Phorest nettiajanvarauksen tietosuojaseloste

Tämä tietosuojalausunto linjaa kuinka nDevor Systems Ltd T/A Phorest (‘me’ tai ‘meitä’ tai ‘meidän’) kerää, käsittelee ja suojaa henkilötietojasi. Phorest on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa palveluita kuten ohjelmiston tarjoaminen salongeille ja muille yrityksille yrityksen hallintaa, nettiajanvarauspalveluita ja tekstiviestien lähetystä varten.


Organisaation tietosuojavastaava on Garrett Ahern. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan lähettämättä viestiä sähköpostitse osoitteeseen gdprdpo@phorest.com tai postitse osoitetiedoilla Data Protection Officer, Phorest, 9 Anglesea Row, Dublin 7, Ireland.

Kerättävät henkilötiedot

Me otamme yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle ohjelmistomme, palvelumme ja täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta. Henkilötiedot toimitetaan meille Phorestin nettiajanvarausjärjestelmän kautta.


Henkilötietosi kerätään ja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

Yhteystiedot

  • Sopimuksen mukaisesti varausten tekemiseen järjestelmämme kautta

Maksutiedot

  • Osana liiketoiminnan lakisääteisä velvoiteittamme kirjanpito- ja verotustarkoituksiin.

Yksilön oikeudet

Yksilöllä on tiettyjä oikeuksia liittyen meillä heistä oleviin henkilötietoihin, nämä oikeudet sisältävät:


  • Oikeuden saada pääsy henkilötietoihin joita meillä yksilöstä on.
  • Oikeuden tulla informoiduksi siitä kuinka käytämme yksilön henkilötietoja.
  • Oikeuden pyytää meillä olevien henkilötietojensa poistoa.
  • Oikeuden vastustaa meitä käyttämästä yksilön henkilötietoja tai rajoittaa meitä käyttämästä joitain tai kaikkia yksilön henkilötietoja.
  • Oikeuden vastustaa suoramarkkinointiamme
  • Oikeuden vaatia meillä yksilöstä olevien virheellisten tietojen korjaamista.
  • Oikeuden pyytää että siirrämme meillä yksilöstä olevat tiedot toiselle palveluntarjoajalle.
  • Oikeuden jättää valitus suoraan tietosuojavaltuutetulle.

Jos vastaanotamme yksilöltä pyynnön käyttää yllä mainituttuja oikeuksistasi, saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä; tällä varmistamme että henkilötietosi ovat turvassa.

Tietojen jakaminen, Kolmannet osapuolet ja Tietojen käsittelijät

Jaamme henkilötietosi kolmansille osapuolille palvelun tarjoamiseksi sinulle, liiketoimintamme hoitamiseksi sekä lain edellyttäessä ja laillisten oikeuksien turvaamiseksi.


Jaamme henkilötietojasi seuraavien kategorioiden yrityksille:


  • Maksupalvelun tarjoajat, helpottavat meille tehtyjä maksuja.
  • Kirjanpitoyritys, täyttääksemme lailliset velvoitteemme.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Phorest säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi sinulle asiakkaanamme seuraavien edellytysten mukaisesti:


  • Mikäli meillä on oikeudellinen peruste tai velvollisuus taikka on oikeutetun etumme mukaista jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Kun tietojen käsittely on tarpeen oikeudellisten vaatimusten todentamiseksi tai toteuttamiseksi taikka niiltä puolustautumiseksi.

Henkilötietojen siirrot

Kun henkilötietoja, jotka sijaitsevat EU:ssa käsitellään Phorest -ohjelmiston kautta, kaikkia tietoja säilytetään EU:n alueella. Tietojasi käsitellään Phorest -ohjelmiston toimesta ja ne tallennetaan Amazon Web Services -pilvipalveluun. Tämän prosessin aikana tietosi salataan sekä siirtojen, että säilytyksen aikana.


Seuraamukset, mikäli et luovuta henkilötietojasi Phorestille

Mikäli haluat tehdä tehdä ajanvarauksen ohjelmistomme kautta, tiettyjä henkilötietoja vaaditaan sopimuksen syntymiseksi kanssasi. Voit aina päättää olla antamatta henkilötietoja. Kuitenkin, on mahdollista että emme voi tehdä kanssasi sopimusta ajanvarauksen tekemiseen siinä tapauksessa että et anna henkilötietojasi.


Henkilötietojesi suojaaminen

Kaikki Phorest -järjestelmään siirretyt tiedot salataan tietojen syötön ja pilvipalveluun siirtämisen aikana. Phorest käyttää asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi turvaamiseksi.


Yhteyden ottaminen meihin

Siinä tapauksessa että haluat ottaa yhteyttä meihin minkä tahansa tietosuojaselosteeseen liittyvästä kysymyksestä tai haluat tehdä valituksen kuikna henkilötietosi on kerätty tai kuinka Phorest (tai Phorestin käyttämä kolmas osapuoli) käsittelee tietoja, otathan yhteyttä Phorestiin ja tietosuojavastaavaamme.


Phorest tietosuojavastaava

Organisaation tietosuojavastaava on Garrett Ahern. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan lähettämättä sähköpostia osoitteeseen gdprdpo@phorest.com


Muutokset tietosuojaselosteeseemme

Saatamme muuttaa tätä tietosuojaselostetta aika ajoin. Kaikki muutokset ja päivitykset julkaistaan ja päivitetään tänne. Tiedotamme sinulle suoraan sähköpostitse (jos meillä se sinulta on) jos mitään merkittäviä muutoksia ilmenee. Neuvomme sinua käymään täällä säännöllisesti nähdäksesi viimeisimmän version tästä selosteesta.